Manufactured – Hand made with love & skills

4-31 December 2015     Staalstraat 7b (Hotel Droog)

 

Het is weer zover! We mogen komen kijken bij de nieuwste ‘Shop for a Week’! Ueli Signer en Florian Seyd hebben weer hun uiterste best gedaan om er weer een prachtige presentatie van te maken. We kennen ze nu al een aantal jaar. Onze eerste bezoeken een aantal jaar geleden leek het een verborgen parel, een schatkist van bloemwerk en woning-inrichting, glaswerk en snuisterijen. Wat opvalt is dat Ueli en Florian steeds bekender zijn geworden, gegroeid in hun bedrijf en vaardigheden. Bij de openings-speech lieten ze vallen dat ze onlangs voor twee hele grote mode-merken de aankleding hebben mogen verzorgen. Het doet ons goed om te zien en te horen dat het de heren goed af gaat. Voor het jubileum van het keramiek-bedrijf Mobach hebben ze prachtige naaktslak laten maken. Als een marker voor het zoveel-jarig-bestaan.

Heel veel moois dus! Laat je inspireren, geniet van de warme sfeer en spot de echt unieke cadeautjes voor de komende feestdagen!

Open: Dinsdag – Zondag 11:00 – 18:00 (Gesloten op Maandag)  Hotel Droog – Staalstraat 7, Amsterdam

www.hoteldroog.com