We ontmoeten Sanne en Anne backstage. Gedreven, enthousiast en doelgericht is het tweetal aan het werk. De lange rij mooie jongens en meisjes van eenzelfde lengte staan gehuld in de nieuwste creaties. ‘Schepers en Bosman’ is de naam. In de manier waarop ze de modellen en de chaos om zich heen weten te coördineren schijnt de ervaring door. Voor ons is de vraag over de naamsverandering niet meer belangrijk. 

Dit is nu. 

Dit is geweldig.

Kledingstukken van heldere vlakken, grove stiksels, asymetrische panden. Wijd zittende overalls en broeken, ruime jassen met nog ruimere capuchons. Het kleurenpallet ingetogen en in harmonie met de gehele lijn. 

De show is al begonnen maar we zijn nog te veel in beslag genomen met het geheel dat zich voor ons (bij de backstage) afspeelt. Het is prachtig om de silhouetten van dicht bij te kunnen bekijken. Op het tv-scherm kunnen we de modellen in een patroon over de catwalk zien lopen en weer terugkomen aan de kant waar wij ze opwachten. 

De silhouetten zijn een mengeling van het vorige seizoen, als FUTURA, en de afstudeer collecties, een aantal jaar geleden die in de prijzen vielen. Er zit een ontwikkeling in de stukken en de eigen signatuur komt duidelijker naar voren. Dit alles was meer dan we verwacht hadden en we hopen dat het succes zich doorzet. Houd de site van dit tweetal in de gaten waar de verkooppunten zijn of neem direct contact met ze op: www.schepersbosman.com