De afgelopen 6 maanden is het ‘All hands on deck’ geweest om binnen zeer korte tijd een boek en expositie te organiseren.

Van Solo- naar groepstentoonstelling. We brengen alle solotentoonstellingen van Castellvm Aqvae van Harry Swaak naar de Vishal. Een groepstentoonstelling van 25 solo-exposanten met de titel: “SOLO”. Voor deze gelegenheid wordt er een boek samengesteld over de 25 kunstenaars met interviews door Joost Pollmann, atelierfotografie en achtergronden over Castellvm Aqvae.

De kunstenaars:

Fons Brasser  |  Jan Jacobs Mulder  |  Helmuth van Galen  |  Ronald Ruseler  |  Sjoerd Buisman  |  Piet van Leeuwen  |  Kuno Grommers  |  Margreet Bouman  |  Erik de Bree  |  Andrew March  |  Pieter Zwaanswijk  |  Arthur Kempenaar  |  Eric de Nie  |  Jan Willem Post  |  Marissa Evers  |  Jan Polak  |  Stefan Kasper  |  Corinne Bonsma  |  Stance Oonk  |  Kees Bierman  |  Tammo Schuringa  |  Alice Brasser  |  Vincent Uilenbroek  |  Michel van Overbeeke  |  Michiel Hogenboom